‘Klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit’


Bent u zeer tevreden of juist niet, laat het ons weten!

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u niet tevreden bent over ons of de aangeboden service. Laat het ons weten, dan kunnen wij er iets aan doen.
Dien uw klacht schriftelijk of via de site in bij rijschool First waarna deze wordt behandeld door de directie. Wij garanderen u een persoonlijke reactie binnen 24 uur.

Yes! Direct de eerste keer geslaagd

03-07-2018

Dankzij Domingos ben ik in een keer geslaagd. Eerst bij andere rijschool geweest maar dat klikte niet. Was altijd gezellig met Domingos maar hij zag alles. Ik heb nu veel meer het gevoel dat ik met de auto rijdt en niet de auto met mij zal ik maar zeggen. Ben ook niet meer zenuwachtig als ik  moet invoegen op de rondweg of zo. Bedankt Domingos, dikke pluim!

Zeer tevreden !!

01-17-2017

Top rijschool. Vriendelijk personeel, hoge kwaliteit van de lesinhoud en een vriendelijke rij-instructeur die erg gedreven is in zijn vak. Heb bij verschillende rijscholen gereden, daaruit was First veruit de beste.

Top!!

12-14-2016

Ik kan First aanraden bij iedereen! Toen ik begon met mijn scooter rijbewijs had ik wat gedoe met de administratie omdat ik het heel druk had met school en Domingos een druk man is ;). Toen we alles eenmaal geregeld hadden ging het super bij mijn theorie en Domingos bracht me zelfs naar huis omdat ik anders zo lang met het ov moest. Ik was heel nerveus voor mijn theorie en was de hele dag bezig met mijn rij-examens en voor al mijn vragen mocht ik hem appen. hij heeft mij uitgebreid geantwoord maakt niet uit hoeveel ik er had. Daarna hebben we 2x geoefend voor mijn rij-examen en ook hierbij hielp Domingos mij heel goed en wist precies waar we samen aan moesten werken zodat ik het zou halen. Dit lukte mij dan ook de 1e keer. Volgens mij was Domingos nog blijer dan ik! :)Ze zijn hier heel vriendelijk en behulpzaam en vinden het geen probleem om hun eigen privé-tijd op te geven om te zorgen dat jij slaagt!Dankjewel Domingos voor al je hulp en je leuke aanwijzingen zoals (nu gaan we links, klein zusje) om te zorgen dat ik me op mijn gemak voelde in het drukke amsterdamse verkeer. 

In 1 keer geslaagd YOEHOEEE

12-14-2016

Goede ervaring, ik zou alleen aanraden op tijd met lessen te beginnen. Bij mij was het een close finish om genoeg ervaring op te doen voor het examen. Maar door de 200% inzet van Domingo ( mijn rij-instructeur) is het toch nog goedgekomen en ben ik in 1 keer geslaagd. 

Een rijschool die zeker is aan te raden!

01-22-2015

Een rijschool die zeker is aan te raden. Goede rijschool, de administratie altijd behulpzaam en aardig, altijd goed te woord gestaan. De locatie voor de AVB lessen zeer prettig. Rijschool is goed te bereiken, zowel het kantoor als de vertreklocatie van de motoren. Domingos is een goede instructeur met oog voor detail en ziet precies waarin je tekort schiet zodat je daaraan kan werken. Op die manier maak je de kilometers naar je rijbewijs. Domingos....Bedankt! ;) 

Shamir Roshanali